Daniela Behr - Het Thermo Kookboek

Het Thermo Kookboek

vers en eenvoudig gemixt met de alleskunner onder de keukenmachines

Een boek van Daniela Behr

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het Thermo Kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Vers en eenvoudig gemixt

- 55 beproefde, snelle en eenvoudige recepten die het hele gezin gegarandeerd lekker vindt
- Met uw keukenmachine is van alles mogelijk: verwarmende soepen, kleine snacks, fantastische hoofdgerechten, verrukkelijke desserts en meer!
- Met waardevolle tips en trucs van de ervaren blogger Daniela Behr
- De auteur publiceert in dit boek haar zelfontwikkelde recepten, waarin de diverse mogelijkheden van de Thermomix, als veelzijdige keukenmachine, centraal staan. De receptuur kan, met enige fantasie, ook met andere keukenapparaten worden uitgevoerd, maar is daar zeker niet op geënt. Met 55 recepten worden de functies van het apparaat gepresenteerd in de vorm van originele, afwisselende gerechten voor het hele gezin. Hierbij is op aantrekkelijke wijze rekening gehouden met de smaak van kinderen. De recepten zijn verdeeld in drie categorieën: vlees, vis, of vegetarisch (aangegeven met een symbooltje) en strekken zich uit over het hele dagmenu, inclusief versnaperingen en dergelijke. De ingrediënten zijn zo veel mogelijk vers, voornamelijk veel bekende producten in relatief beknopte samenstelling, met vaak verrassende combinaties. De bereiding vergt meer tijd dan wordt gesuggereerd voor wat betreft extra voorbereiding, wacht- en rusttijden. De klein gedrukte tekst vormt in dit geheel een duidelijke, overzichtelijke en adequate handleiding voor gebruikers van de Thermomix. Over het apparaat zelf geen informatie, ook geen afbeelding ervan, wel een hoofdstuk tips & tricks.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken