Anne Sijmonsbergen - Het Ibiza kookboek

Het Ibiza kookboek

heerlijke recepten uit alle seizoenen

Een boek van Anne Sijmonsbergen

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het Ibiza kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Het eten op Ibiza staat aan de vooravond van een revolutie.
Anne Sijmonsbergen, een op het eiland woonachtige kok en ambachtelijk producent, heeft onderzoek gedaan naar het culinaire erfgoed van Ibiza. In dit boek geeft ze traditionele en hedendaagse recepten een geheel eigen draai. Met deze recepten maakt ook u thuis memorabele maaltijden.

- Recepten en beschrijvingen van de keuken van Ibiza. Een oorspronkelijk eenvoudige keuken die ten gevolge van het toerisme beïnvloed is door moderne koks en buitenlandse producten. De keuken blijft gebaseerd op de eigen producten uit landbouw en visserij en is seizoensgebonden. De auteur woont op Ibiza en is samen met haar man eigenaar van een biologische groenteboerderij. Zij heeft onderzoek gedaan naar het culinaire erfgoed van het eiland. Het zijn traditionele en hedendaagse recepten met een eigen draai. De recepten zijn uitgebreid beschreven met veel informatie over de gerechten. Na de inleidingen volgen de hoofdstukken lente, zomer, herfst, winter en basisrecepten. De gerechten zijn redelijk eenvoudig te bereiden, maar zoals vaak in de Mediterrane keuken wordt het succes van een gerecht veelal bepaald door de kwaliteit van de ingrediënten. Zeer verzorgde uitgave met mooie foto’s van alle recepten aangevuld met foto’s van Ibiza en haar natuur. Met register.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken