Saté oedang (Saté van grote garnalen)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 168 in De indonesische keuken Selamat Makan .

Keuken:
Indonesisch
Gang:
diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Oosterse peultjessalade

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Ketjap saus bij gevulde javaanse omelet - telor dadar isi djawa

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Kaki ajam pangang (Geroosterde kippenpoten)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Singapore-saus

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek