Sgombro sott'olie - Ingemaakte makreel, tonijn of bonito

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 201 in Fratello & Sorella .

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis / conserven
Bereidingstijd:
180 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kombu-bonitoazijn

Een recept uit Bas Robben - Zuur

Tonijn in azijn

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Tonijn met salade Niçoise

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Yaki Nasu gegrilde aubergine

Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ