Kokako - Motion Graphics, Animation, Illustration - Bites!

Bites!

75 gezonde tussendoortjes voor elk moment van de dag

Een boek van Kokako - Motion Graphics, Animation, Illustration

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Bites!, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

‘Bites!’ is ook als E-book verkrijgbaar via de volgende link: https://www.extragezond.nl/bites-gezonde-tussendoortjes/«< De verleiding van snoep, koek, gebak en chips ligt altijd op de loer. Maar daarmee krijg je in veel gevallen veel calorieën, geraffineerde suiker en verzadigd vet binnen. En daarna voel je je in veel gevallen vaak niet beter, maar slechter!

‘Bites!’ is bedoeld voor iedereen die goede alternatieven zoekt voor tussendoor. Gezonde lekkernijen die je nieuwe energie geven en goed voor je zijn. Die je makkelijk zelf kunt maken met ingrediënten uit de supermarkt. Die geschikt zijn voor thuis, maar ook voor onderweg, voor of na het sporten, doordeweeks of in het weekeinde en voor een feestje.

Tussendoortjes en snacks zijn bovendien steeds belangrijker aan het worden. Het is steeds gewoner geworden om tussendoor te eten en de industrie speelt daar volop op in. Alleen zijn die voorgefabriceerde tussendoortjes en snacks meestal niet de beste keuzes voor je gezondheid, omdat ze vol zitten met toegevoegde suiker, verzadigd vet en kunstmatige toevoegingen. Vaak word je ook nog voor de gek gehouden met misleidende gezondheidsclaims op kleurrijke verpakkingen. Als je gezond wilt leven, zul je dus gezonde alternatieven in je repertoire moeten hebben. Alternatieven die ook lekker en eenvoudig zijn.

In dit boek staan 75 smakelijke en natuurlijke recepten voor elk tussendoor-moment. Voor elke gelegenheid vind je passende tussendoortjes, zowel voor eten als drinken. Boordevol complexe eiwitten en andere belangrijke voedingstoffen die je helpen fit en gezond te houden. Voorzien van veel nuttige achtergrondinformatie. Zo weet je nog beter waar je het voor doet, namelijk voor het kostbaarste goed dat je bezit: je gezondheid!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken