N. Ruitenberg, Mirjam van der Rijst, M. van der Rijst, Fluitekruidje en P. Gispen - Topwijn

Topwijn

koopgids voor de beste wijnen van 7 tot 15 euro

Een boek van N. Ruitenberg, Mirjam van der Rijst, M. van der Rijst, Fluitekruidje en P. Gispen

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Topwijn, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Geeft u (soms) iets meer geld uit voor een wijn die net even anders en beter is? Dan mag u deze koopgids niet missen! Wijnschrijvers en professionele proevers Magda van der Rijst en Noële Ruitenberg, Ruit&Rijst, selecteerden uit honderden inzendingen 189 wijnen die ze met passie en overtuiging aan u voorstellen. Want, zo stellen zij vast, er zijn veel leuke en lekkere wijnen tussen de € 7 en € 15! Alle wijnen zijn een kennismaking meer dan waard maar omdat niet iedereen van hetzelfde houdt, helpen de sappige wijnbeschrijvingen, de informatieve weetjes en eetideeën in deze gids bij het kiezen van die duurdere wijn die precies bij u past!

Van Ruit&Rijst verschenen: Welke wijn bij het eten?, Help! Welke wijn wil ik bij het eten?,
Vinos de Jerez, durven - leven - genieten, Ik verkoop wijn in de horeca.
Ruit of Rijst schreef: Bubbels, Champagne! Een lesboek over over wijnen uit de Champagne, Rosé, De wereld van wijn en Wijnproeven.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken