500 roerbakgerechten
heerlijke recepten om lekker te koken in één pan
Een boek van Michelle Keogh
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 500 roerbakgerechten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Roerbakken is van oudsher de manier om te koken met één pan. Op deze manier creëert u in een handomdraai verse maaltijden die snel op tafel staan. Door de hoge temperatuur en de korte baktijd zijn deze gerechten uit China, Korea, Vietnam, Cambodja, Thailand, Maleisië, Singapore, Japan, Indonesië en van de Filipijnen gegarandeerd een succes. Bij deze snelle en simpele bakmethode is een belangrijke rol weggelegd voor gember, citroengras, chilipeper, koriander, tamarinde, kokos en limoen.
Met heerlijke recepten die recht doen aan de authentieke smaken van de Aziatische keuken en een afspiegeling zijn van de vele invloeden in de culinaire geschiedenis van de regio.
De diverse recepten bieden voor elk wat wils, waaronder maaltijden voor kleine eters en fusiongerechten waarmee u indruk maakt.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.