Mourad Khiat - Prêt-à-portea

Prêt-à-portea

modieuze zoetigheden om zelf te maken

Een boek van Mourad Khiat

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Prêt-à-portea, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

PRÊT-À-PORTEA is de ultieme combinatie van mode en high tea, een creatie van The Berkeley Hotel in Londen. Ieder seizoen serveren ze een exclusieve collectie koekjes en cakejes, geïnspireerd op de nieuwste catwalkontwerpen. Dit boek deelt de geheimen achter hun grootste successen, waaronder gebakken creaties van Diana von Furstenberg, Dolce & Gabbana, Moschino en Manolo Blahnik. Elk recept wordt helder uitgelegd, is prachtig gefotografeerd en wordt begeleid door een foto van het catwalkontwerp waarvan de zoetigheid is afgeleid.

The Berkeley Hotel staat bekend om zijn mode gerelateerde high tea: Prêt-à-Portea, geïnspireerd op de nieuwste catwalk ontwerpen. De zoetigheden worden elk half jaar vernieuwd, met het oog op het wisselen van de seizoenen in de mode, en getransformeerd tot nieuwe zoete heerlijkheden.

Houd je van mode of van bakken, of van allebei, dan zul je verrukt zijn van de uitdaging om deze exclusieve recepten te maken, van Burberry trenchcoatkoekjes tot Anya Hindmarch handtasjes van blauwebessencake.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken