Joanna Farrow, Frederike Plaggemars en EXKI - Het EXKI kookboek

Het EXKI kookboek

140 heerlijke recepten met sezoensgroenten in een glansrol

Een boek van Joanna Farrow, Frederike Plaggemars en EXKI

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het EXKI kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Over één ding zijn alle voedingsdeskundigen het eens: groenten zijn een weldaad voor onze gezondheid. Hoe meer natuur op je bord, hoe meer gezond eetplezier. De EXKi-restaurants staan al jaren garant voor lekker eten met oog voor kwaliteit, versheid, gezondheid en duurzaamheid. En met zijn kookboek wil EXKi iedereen laten mee-eten van heerlijke seizoensrecepten.

Al meer dan 15 jaar ontwikkelen en bereiden de EXKi-chefs gezonde recepten met veel groenten, al meer dan 15 jaar vallen de recepten in de smaak bij een stijgend aantal klanten. Met EXKi- Hét kookboek kan iedereen nu thuis aan de slag. De 140 recepten in dit boek zijn ingedeeld volgens de seizoenen en zijn makkelijk en snel te bereiden. Ook wordt rekening gehouden met wie glutenvrij, lactosevrij of veggie wil eten. Voor elk wat wils, maar altijd lekker. Vier de lente met een Quiche met lentegroenten, zet de zomer in met Penne met artisjokken, proef de herfst in de Champignon-kastanjesoep en houd het lekker warm en gezellig met de Aardappelcrumble met kurkuma. Mmmm.



Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken