Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Piet int Westvlams (E-boek), online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De West-Vlaamse wortels van Piet Piet keert terug naar zijn roots: het beste uit het Westen 50 streekgerechten om duimen en vingers bij af te likken Een culinaire must voor de fans van ‘Eigen Kweek’ en ‘Bevergem’ Het succes van reeksen als Eigen Kweek en Bevergem toont aan dat het West-Vlaams ongelofelijk hot (= ‘god’ int Westvlams) is. En laat dit nu ook net de roots zijn van sterrenchef Piet Huysentruyt! In zijn sappige streektaal bereidt Piet een vijftigtal typisch West-Vlaamse gerechten met streekproducten. En vò wien dat ‘t nie verstoat: achteraan het boek staat de Algemeen Nederlandse vertaling van alle recepten. Piet Huysentruyt - de man die zijn volk leerde koken - is en blijft de populairste tv-chef die Vlaanderen ooit kende. Hij verkocht meer dan 3,5 miljoen boeken. Zijn restaurant Likoké prijkt met een Michelin-ster.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.