Harold Hamersma - De kleine Hamersma 2017

De kleine Hamersma 2017

de lekkerste wijnen onder €7,50

Een boek van Harold Hamersma

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De kleine Hamersma 2017, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Alle betaalbare wijnen in een handige en betaalbare gids: Harold Hamersma beschrijft de beste wijnen tot euro 7,50, de populairste en verreweg de meest verkochte prijsklasse.

Hij selecteerde samen met co-proever Esmee Langereis de lekkerste wijnen die te koop zijn bij supermarkten, slijterijen en enkele speciaalzaken. De gids bevat heerlijke, in volstrekt eigen ‘taal’ geschreven proefnotities. En het nieuw ingevoerde predicaat Sterwijn. Een overzichtelijke indeling maakt snel zoeken gemakkelijk.

Harold Hamersma is wijnschrijver voor o.a. NRC Handelsblad, Het Parool, schrijft ook voor Plus Magazine en is medeoprichter van foodtube.nl. Hij schreef een aantal succesvolle boeken over wijn, waaronder Wijnreis door mijn lichaam en (met Kamagurka) Waanzin en wijnzin. Esmee Langereis is culinair journalist en schrijft over wijn voor Elle Eten en Harpers Bazaar. Het meest praktische jaarboek voor iedere wijnliefhebber!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken