Harold Hamersma en Esmee Langereis - 2017 - De grote Hamersma

2017 - De grote Hamersma

dé gids met de beste wijnen van 2017

Een boek van Harold Hamersma en Esmee Langereis

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 2017 - De grote Hamersma, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Ook dit jaar kunnen we niet zonder De Grote Hamersma, het allesomvattende jaarboek voor iedere wijnliefhebber. Niet alleen de lekkerste wijnen binnen het lagere prijssegment komen aan bod, ook de duurdere en de meest exclusieve vondsten hebben een plek gekregen.

Harold Hamersma gaat op onderzoek uit bij supermarkten en wijnspeciaalzaken, loopt binnen bij slijterijketens en bezoekt de beste internetaanbieders. Werkelijk elke wijn wordt ontkurkt. De Grote Hamersma staat boordevol met de beste wijnen, bevat toplijsten van de meest voorkomende wijntypen en vergeet ook niet aandacht te geven aan biologische wijnen.

Deze informatie - inclusief het nieuw ingevoerde predicaat sterwijn - wordt bovendien zeer overzichtelijk gepresenteerd. Kortom: wie van wijn houdt, houdt van Hamersma. Bij het proeven van de wijnen en het schrijven van de beoordelingen werd Hamersma dit jaar bijgestaan door Esmee Langereis. Harold Hamersma is wijnschrijver voor o.a. NRC Handelsblad, Het Parool, schrijft ook voor Plus Magazine en is medeoprichter van foodtube.nl.

Het allesomvattende jaarboek voor ieder wijnliefhebber!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken