In boter gepocheerde kreeft met cognacsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 65 in Sous-vide thuis .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Lobster Americaine: Poached Lobster Tail With Coconut Lobster Emulsion, Lobster Mushroom Confit And Glazed Carrot

Een recept uit Nathan Myhrvold, Chris Young en Maxime Bilet - Modernist Cuisine [5]

Gekookte kreeft

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Kreeft of langoest, gekookt

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

In boter gepocheerde kreeft met cognacsaus

Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis