Irene de Vette en Maarten Laupman - Spicy

Spicy

de West-Kruiskade kookt, extra hot

Een boek van Irene de Vette en Maarten Laupman

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Spicy, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Neem de West-Kruiskade in Rotterdam, een straat middenin een buurt waar je meer dan honderd verschillende nationaliteiten tegenkomt. Voeg daar een paar flinke scheppen peper aan toe. Breng alle ondernemers die zich daar met eten en drinken bezighouden aan de kook. Voilà. Dan ontstaat SPICY De West-Kruiskade kookt - een heerlijk pittig verhaal over eten en koken in de leukste winkelstraat van de stad.

In dit boek gaan we op zoek naar wat nou zo kenmerkend is aan de smaak van de West-Kruiskade. Zijn dat de superverse paksoi en kousenband van Wah Nam Hong, het hipperdehippe bastognekoekijs van De IJssalon of de levende palingen en graskarpers van supermarkt Shang Hai? We gaan inkopen doen, we zoeken de beste koks van de straat en laten hen los in de keuken. Het gevolg: spannende kookrituelen en menu’s met een bite.

In deze geheel herziene uitgave een aantal nieuwe recepten, nieuwe restaurants en nóg meer toko’s en supermarkten.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken