- Recepten uit de bekroonde kookboeken van het jaar 2007-2016

Recepten uit de bekroonde kookboeken van het jaar 2007-2016

Een boek van

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Recepten uit de bekroonde kookboeken van het jaar 2007-2016, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Kookboek van de maand november 2016

Recepten uit de bekroonde kookboeken van het jaar 2007-2016

In de 10 jaar sinds de eerste Kookboek van het Jaar-verkiezing zijn tegen de 1000 kookboeken op de keukentafel beland van organisator Fusina Verloop. Daaruit heeft zij nu een uniek boek samengesteld met recepten uit alle winnende - en dus de beste - kookboekentitels die de laatste jaren in Nederland en Vlaanderen uitkwamen. Met bijzondere verhalen van de mensen die, op welke manier ook, met energie hun droom waarmaakten. Dit boek is een ode aan alle pioniers die nieuwe recepten uitproberen, food stylen, smaakmakende teksten schrijven, kookboeken schitterend vormgeven, uitgeven en drukken.

www.kookboekvanhetjaar.nl


Fusina Verloop was met haar Kookboek van het Jaar-verkiezing een van de eersten die de groeiende honger naar kookboeken invulde. Sindsdien is er voor iedere Food-adept op de website www.kookboekennieuws.nl vrijwel dagelijks culinair nieuws te vinden. Om wegwijs te raken in het enorme kookboekenaanbod kiest Fusina maandelijks haar persoonlijke favoriet. Met haar Wonderneming organiseert zij het grootste landelijke kookboekenevenement van Nederland.

Recepten uit de bekroonde kookboeken van het jaar 2007-2016 samengesteld door Fusina Verloop,


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken