Ross Dobson - Food + Bier

Food + Bier

lekker eten bij bier

Een boek van Ross Dobson

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Food + Bier, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Wat is nu lekkerder dan een ijskoud biertje en een spicy gerecht erbij? Of een groot glas fluweelzacht donker bier dat perfect past bij het stoofvleesrecept dat je wilt maken?
Food + Bier bevat zo’n 80 gevarieerde recepten van over de hele wereld en uitleg over welke biersoorten daar het beste bij passen. Van kleine bier-bites tot stevige hoofdgerechten. Van vlees tot vis en vegetarisch, van Aziatisch tot Libanees.
Elk recept bevat een suggestie voor het beste brouwsel om bij het gerecht te serveren.

Vergeet wijn-spijscombinaties; bier-spijs is de nieuwe trend!

 


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken