Mi tang zhu luo bo - Melkachtige rijstbouillon met daikon en gedroogde garnalen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 233 in De Shanghai-keuken .

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Cong you haio zhe pi - Salade met schilfers daikon en kwal

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Salade van daikon met lente-uiolie

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Vulling van fijngesneden daikon uit Yangzhou

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Groentespaghetti uit de wok

Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek