Risottorand met parmezaanse kaas en kippenleversaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 211 in De Klassieke Italiaanse Keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
risotto

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Vol au vent financiere (Escoffier 1903)

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Klassieke gekookte stevige tofoerepen in kippenbouillon

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Kippenleverpaté

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Gevogelte, ontbeend en gevuld

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier