John Buro Spruijt en Ivo Geskus - Porsche Culinair

Porsche Culinair

Een boek van John Buro Spruijt en Ivo Geskus

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Porsche Culinair, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Olie is vaak een onderschat ingrediënt, terwijl het – net als bij een Porsche – onmisbaar is. Een motor kan niet zonder olie en datzelfde geldt voor onze gerechten. De oneindige veelzijdigheid van olie krijgt niet altijd de waardering die het verdient. En dat is jammer, want u kunt er op zoveel manieren uw gerechten mee bereiden en verfijnen. Als u maar weet hoe u er mee om moet gaan. In dit boek vindt u 30 gerechten waarbij olie, op wat voor manier dan ook, een belangrijke rol speelt. Bij elk gerecht is een bijzondere olie geselecteerd, één die voor u als lezer verkrijgbaar is. Van olijfolie tot pistacheolie en van arachideolie tot hazelnootolie, u komt ze allemaal tegen in dit boek. Duik de keuken in, experimenteer met de gerechten en ontdek wat voor moois u met olie kunt doen. Alle gerechten zijn thuis te bereiden, al verschilt de moeilijkheidsgraad per gerecht. Wij delen graag onze lievelingsgerechten met u. Als eerste de vitello tonnato met pasta die ook goed als maaltijdsalade te serveren is. Dit gerecht combineert perfect met een fruitige en milde arbequina olijfolie. Maar ook de zeebrasem bereid in zoutkorst met rozemarijn is onze persoonlijke favoriet. Met dit gerecht verrast u gegarandeerd uw gasten. Voor de echte kookfanaten die op zoek zijn naar een uitdaging raden wij het mangodessert aan. Ook daarin natuurlijk een bijzondere rol weggelegd voor olijfolie.Porsche staat voor kracht, vormgeving en verfijning. Een gouden combinatie die wij bij Ciel Bleu elke dag weer nastreven. De deal was snel gemaakt: Porsche mocht bij mij in de keuken kijken en ik bij Porsche in de garage. En daarmee is mijn jongensdroom – ooit mijn eigen Porsche rijden – een klein beetje tastbaarder geworden. Onno Kokmeijer, Executive Chef van Ciel Bleu restaurant, Hotel Okura Amsterdam


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken