Anna Jones - Een nieuwe manier van koken

Een nieuwe manier van koken

snelle, simpele en smakelijke recepten voor elke dag

Een boek van Anna Jones

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Een nieuwe manier van koken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

We willen allemaal lekker én verantwoord eten. Minder vlees, gevarieerd, gezond maar vooral ook niet te duur. Daarbij willen we na een drukke dag graag snel klaar zijn in de keuken en vlot aan tafel schuiven. En dan moet het natuurlijk ook nog eens goed smaken!

In ‘Een nieuwe manier van koken’ combineert Anna Jones al deze wensen. De snelle recepten vragen weinig voorbereiding, de ingrediënten zijn puur en het resultaat is heerlijk. Daarnaast geeft Anna ook tips voor een goed begin van de dag en legt ze uit welke ingrediënten er niet mogen ontbreken in de voorraadkast. Kook op de manier van Anna Jones en geniet van het eten en de levensstijl die erbij hoort.


Anna Jones is kok, kookboekenauteur en foodstyliste en levert culinaire bijdragen aan diverse Britse kranten en tijdschriften. Ze leerde het vak in de restaurantkeuken van Fifteen in Londen onder het toeziend oog van Jamie Oliver, en ze werkte met geliefde chefs als Antonio Carluccio, Yotam Ottolenghi, Merry Berry en Stevie Parle. ‘Een nieuwe manier van koken’ is haar tweede boek.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken