Bruschetta met Avocadoslierten

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 14 in Het spirelli kookboek .

Keuken:
Italiaans
Gang:
amuse
Soort:
broodgerecht
Bereidingstijd:
15 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Komkommer met rode ui en tomaat

Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Sla van maïs, tomaat en rode ui, geserveerd met kruidige bonen

Serveersuggestie Sla van maïs, tomaat en rode ui, geserveerd met kruidige bonen

Salade van tomaat en rode ui met geroosterde koriander en burrata

Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Stoofpotje met gierst, rode ui en tomaten

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten