Terug naar Het spirelli kookboek.

Het spirelli kookboek recepten

voor lekkere groentepasta's en salades

Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic

Overzicht van alle recepten

Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Bijgerecht uit Het spirelli kookboek:

Thaise saus

Ingrediënten:
citroen, knoflook, rode thaise rawit-chilipeper, suiker, vissaus en zout

Keuken:
Thais
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Bijgerecht uit Het spirelli kookboek:

Bearnaisesaus

Ingrediënten:
azijn, boter, dragon, eidooier, peper, sjalot, water, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Bijgerecht uit Het spirelli kookboek:

Aardappelknotjes

Ingrediënten:
aardappel, frituurolie, fromage blanc, knoflook, peper, platte peterselie, tijm en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:

Bo bun met gamba's met thaise saus

Ingrediënten:
bataviasla, bloem, frituurolie, gamba, knoflook, komkommer, koriander, kropsla, munt, peper, pinda's, rijstvermecelli, taugé, thaise saus, wortel en zout

Keuken:
Thais
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Voorgerecht / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:

Spaghetti Primavera

Ingrediënten:
doperwten, groene asperge, kerstomaat, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, spaghetti en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Bijgerecht / lunchgerecht uit Het spirelli kookboek:

Wraps met lentegroenten

Ingrediënten:
hoisinsaus, kipfilet, komkommer, kropsla, loempia-rijstvellen, munt, olie, peper, pinda's, rode rawitpeper, roze chioggia-biet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:

Groentespaghetti met kokkels

Ingrediënten:
chilipoeder, courgette, knoflook, kokkels, linguine, olijfolie, peper, platte peterselie, spaghetti, tomaat, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Bijgerecht uit Het spirelli kookboek:

Groenterösti's

Ingrediënten:
aardappel, olie, peper, platte peterselie, pompoen, ui en zout

Keuken:
Midden-europees
Soort:
aardappelgerecht / groente
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Voorgerecht uit Het spirelli kookboek:

Waldorfsalade

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, eidooier, groene appel, kipfilet, knolselderij, little gemsla, mosterd, olie, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
salade