Dorien Knockaert, Kobe Desramaults, Rose Greene, Sarah Lemke en Piet de Kersgieter - De Superette. Het kookboek

De Superette. Het kookboek

deeg! bakken! grillen! pizza! sloooow coffee. kneden. fermenteren

Een boek van Dorien Knockaert, Kobe Desramaults, Rose Greene, Sarah Lemke en Piet de Kersgieter

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De Superette. Het kookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Lef, kennis en kunde, overtuigingskracht en een aanstekelijke werkspirit, dàt zijn de basisingrediënten van De Superette, de bakkerszaak annex brood-, grill- en pizzarestaurant van Rose Green, Sarah Lemke en Kobe Desramaults.
De bevlogen Ierse souschef van sterrenzaak In de Wulf , de meesterlijke bak¬ker uit de States en de chef van In de Wulf en De Vitrine verzamelden zich samen rond één grote gemetselde houtoven, die het hart van de bakkerij vormt. Tezamen gaan ze voor puur en origineel voedsel.
Kobe en zijn team grijpen hierbij terug naar de basis: zorgvuldig uitgeko¬zen, lokale producten bereid volgens de oude ambachten, met veel zorg voor pure en originele smaken. Want dààr ligt de toekomst, aldus Kobe Desramaults, die je in zijn boek leert hoe je thuis zelf aan de slag kan, of je nu een geoefend kok bent of een absolute leek.
Van graan tot brood, van fermenteren over kneden tot bakken, en tot slot van beleggen tot proeven en genieten; dit boek leert je alle nodige technieken en verrast met eerlijke, heerlijke en eenvoudige recepten. Een basishandboek voor iedereen die eerlijk en gezond eten hoog in het vaandel draagt.



Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken