Daphné Aers en Thomas De Boever - Kroket van de chef

Kroket van de chef

Een boek van Daphné Aers en Thomas De Boever

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Kroket van de chef, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Topchef Sergio Herman noemde haar ooit ‘de koningin van de kroket’. Vijf jaar later heeft Daphné Aers van kroketten haar corebusiness gemaakt, met twee krokettenbars, en eigen krokettenlabel en nu ook haar eerste krokettenboek! Want if we can’t cook it, we roll it!Van kaaskroket tot garnaalkroket, van witloof-hamkroket tot scampikroket: je kan het zo gek niet bedenken, of Daphné maakt er een fantastische kroket van. In ‘Kroket van de chef’ bundelt ze 25 toprecepten en loodst ze je stap voor stap van het oorspronkelijke ingrediënt naar de afgewerkte kroket. Met verschillende basistechnieken leert ze je de talloze kneepjes van het krokettenvak. En dat ook kinderen van het oranje goud met krokante korstje houden, wordt meer dan duidelijk!Ontdek het ontstaan van de kroket en maak kennis met de leveranciers van de basisingrediënten, die hun liefde voor de gepaneerde smaakbommen openlijk verklaren. Ze hebben allemaal wel een leuk verhaal over kroketten of over Daphné te vertellen! Na haar geslaagde passage in De Beste Hobbykok van Vlaanderen, bleef Daphné Aers niet bij de pakken zitten. Ze bouwde op haar manier haar krokettenbedrijf TNS verder uit, startte met krokettenbars in Gent en Eeklo en richtte een eigen krokettenlabel Pure Daphné op. In 2014 ontving ze de Womed Award, wat haar tot vrouwelijke ondernemer van het jaar maakte. Kroket van de chef is haar eerste boek.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken