Atjar ikan (gebakken stukken kabeljauw in een pittige saus met gemalen kemiri)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 91 in Boekoe Bagoes .

Keuken:
Indisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gebakken vis met pittige saus

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Detox Dag 21

Een recept uit Betina Oostveen

Sambal goreng van vis (gekruide vis)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Ikan mangut - Vis in gele kokossaus

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda