Frans M. de Jong en Frans de Jong - Ons voedsel

Ons voedsel

over wat erin zit, hoe het wordt gemaakt en wat het met ons doet

Een boek van Frans M. de Jong en Frans de Jong

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Ons voedsel, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Ons voedsel,over wat erin zit, hoe het wordt gemaakt & wat het met ons doet.We staan in de huidige tijd ver af van ons dagelijks brood: vaak hebben we eigenlijk geen idee van de oorsprong van ons voedsel. Niet zo verwonderlijk, met alle ‘hightech foods’ die op de markt worden gebracht. Het enorme aanbod en slimme marketingtrucs maken het de consument niet gemakkelijk om dagelijks verantwoorde keuzes te maken. Dit unieke naslagwerk bevat alle informatie over ons voedsel: wat erin zit, hoe het wordt geproduceerd en wat het met ons doet. Deze volledig geactualiseerde en uitgebreide uitgave bevat onder andere nieuwe hoofdstukken over voeding en gezondheid, dieetmethoden en informatie op etiketten. Bewuste keuzes voor een gezond voedingspatroon liggen hiermee binnen handbereik. Frans M. de Jong is al meer dan 35 jaar professioneel met voeding bezig. Eerst als directeur-eigenaar van Biochem, een advies- en onderzoeksbureau voor voedingsmiddelen. Tegenwoordig schrijft hij boeken over voeding en beheert hij zijn website www.voedingswaardetabel.nl.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken