Jeremy Schmid en Devin Hart - Het rookboek

Het rookboek

vlees, vis, groente, fruit & meer conserveren & bereiden

Een boek van Jeremy Schmid en Devin Hart

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het rookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Roken is een eeuwenoude, breed toepasbare manier om voedsel te conserveren. De verleidelijke geur van rokend hout is maar moeilijk te weerstaan, maar je hoeft niet per se naar buiten om de zoete, zoute, gerookte smaak te bereiken.Jeremy beschrijft het verschil tussen warm en koud roken en laat zien hoe je met behulp van specerijen de perfecte smaakbalans in gerookt voedsel bereikt. De prachtige stap-voor-stap-foto’s helpen bij het rookproces.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken