Donna Hay - Donna Hay seizoenskookboek

Donna Hay seizoenskookboek

de beste recepten uit Donna Hay magazine

Een boek van Donna Hay

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Donna Hay seizoenskookboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Donna Hay brengt een ode aan de seizoenen

Waar zouden we zijn zonder de wisseling van de seizoenen? De lente stuurt ons eropuit voor een picknick en verse salades, terwijl we in de zomer genieten van vis op de barbecue, sappige bessen en vruchten. In de herfst zijn we toe aan aardse groenten en stevige soepen, en als de winter opduikt wordt het tijd voor langzaam geroosterd vlees en stoofgerechten.Dit boek geeft per seizoen de lekkerste zoete en hartige recepten, allemaal prachtig gefotografeerd. Dit Donna Hay Seizoenskookboek zit boordevol sfeer en stijl.

Van Donna Hay zijn bij Unieboek | Het Spectrum ook verschenen: no time to cook; fast, fresh, simple; simple dinners; Fresh en Light; Donna Hay de basic; nieuwe klassiekers; the new easy; life in balance; basic to brilliance, en basis to brilliance kids.

Donna Hay is een fenomeen in de food-wereld. Over de hele wereld worden haar best selling kookboeken en Donna Hay Magazine verkocht. Ze staat bekend om haar toegankelijke receptuur en de herkenbare stijlvolle, smakelijke fotografie en food styling.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken