Harold Pereira, Eveline Stoel, Mirjam Rijst, Martien Holtzappel en Nawal Batoun - Un Buku

Un Buku

onze Surinaamse keuken

Een boek van Harold Pereira, Eveline Stoel, Mirjam Rijst, Martien Holtzappel en Nawal Batoun

We hebben 1 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Un Buku, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Nederlands

Un Buku is het nieuwe kookboek van Eveline Stoel en Mirjam van der Rijst, na Boekoe Kita en Boekoe Bangsa. In Un Bukustaan de keukens uit Suriname centraal. Tien families vertellen hun persoonlijke verhaal en delen hun familierecepten. Een hommage aan de Surinaamse eetcultuur. Un Buku is een prachtig uitgevoerd boek, met heerlijke, authentieke Surinaamse recepten. Met klassieke gerechten zoals pom en gevulde roti, maar ook bitterballen van bakkeljauw, maiskoekjes en samosa’s.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Un Buku

Een greep uit de 1 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Harold Pereira, Eveline Stoel, Mirjam Rijst, Martien Holtzappel en Nawal Batoun - Un Buku

Diner / lunch / hoofdgerecht van Un Buku:

Soep van fleskalebas (Lauki of poe-soep)

Ingrediënten:
azijn, citroensap, fleskalabas, kipfilet, kippenbouillonblokje, kippenpoot, knoflook, kokosmelk, maisolie, massala, selderij, ui, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Surinaams
Soort:
soep/bouillon / gevogelte