Wim Ballieu, Hilde Smeesters, Kurt Dekoninck, Felix Alen, Roland Van Koeckhoven en Peter Van Asbroeck - Chefs in art

Chefs in art

BBQ-recepten van Felix Alen, Roland Van Koeckhoven, Peter Van Asbroeck, Wim Ballieu & Kurt Dekoninck

Een boek van Wim Ballieu, Hilde Smeesters, Kurt Dekoninck, Felix Alen, Roland Van Koeckhoven en Peter Van Asbroeck

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Chefs in art, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De kunst van het buiten koken Dat barbecueën ook op gastronomisch hoogstaand niveau mogelijk is, bewijzen de chefs uit het vijfde boek in de prachtige reeks van Felix Alen. Natuurlijk is een worst of hamburger, die volgens de regels van de kunst gegrild is, lekker. Maar er kan nog zo oneindig veel meer. Je hebt geen ingewikkelde apparaten nodig om een hele vis te laten garen in de hete as of een volledig varkensgebraad te bakken op een levend vuur. Felix Alen treedt opnieuw als gastheer op. Hij timmert al jaren aan de weg als het om barbecueën op hoog niveau gaat, en bewijst met toprecepten dat je op een levend vuur bijzonder lekker kunt koken. Zowel professionele chefs als hobbykoks bewonderen hem voor zijn kunde en kennis, en werken graag met hem samen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken