Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Soep, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Soep maken kan iedereen. Tegenwoordig maak je een blik of een pot open, je doet er wat ingrediënten bij en klaar is Kees! Maar een echte soep maken of een goede bouillon trekken, dat is toch iets anders. Hierbij komen enkele basisprincipes kijken, die onontbeerlijk zijn voor een echte soep: Gebruik voor een soep of bouillon alleen maar de beste en meest verse producten die te krijgen zijn. Neem er de tijd voor om tot een goede basis te komen. Zelfs bij de grote soepfabrikanten neemt men de tijd om de basis goed te bereiden. Zorg voor snelle en goede koeling van het product. Dit voorkomt het verzuren van de soep. Als de soep klaar is en afgekoeld, verpak deze dan in goed gereinigde, afsluitbare voorraadkommen of schaaltjes.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.