Daniel Van Bossche en Steven Van Bossche - De vegetarische ontdekking

De vegetarische ontdekking

Een boek van Daniel Van Bossche en Steven Van Bossche

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De vegetarische ontdekking, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Daniël Van Bossche De vegetarische ontdekking

In dit boek verzamelt de Brusselse voedingsexpert Daniël Van Bossche de kennis rond vegetarisch eten die hij in zijn lange carrière heeft opgedaan. Een verzameling nogal Bourgondische en dus heel lekkere maaltijden voor wie het een keer (of permanent) zonder vlees wil doen. De auteur was ook de kok op vijf opeenvolgende vegetarische eetdagen van Natuurpunt Begijnendijk, en veel van de gerechten zijn dus al massaal voorgeproefd. En goed bevonden! Het boek geeft ook aan of een gerecht veganistisch, glutenvrij, lactosevrij, lacto- en ovovegetarisch is, en geeft waar mogelijk alternatieven om het gerecht in die zin aan te passen. Het boek bewijst dat vegetarisch eten niet sober en kleurloos is! En daarmee is De Vegetarische ontdekking het ultieme bewijs dat ‘schaamteloos’ genieten zonder vlees ook kan! Bovendien is het boek een lust voor het oog, want door gebruik te maken van de modernistische stijl uit de jaren ‘30 van de vorige eeuw, oogt het boek … hyperhedendaags.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken