Hotze Eisma en José Luis Garcia Lechner - Hemelse modder

Hemelse modder

restaurant sinds 1984

Een boek van Hotze Eisma en José Luis Garcia Lechner

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Hemelse modder, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Ter ere van haar 30-jarig jubileum heeft restaurant Hemelse Modder een kookboek samengesteld met ruim honderd recepten, verdeeld over de vier seizoenen. Bijzondere gerechten die thuis makkelijk te maken zijn zoals een terrine met zelf gemaakte piccalilly, een romige mosselsoep met saffraan, venkel en dragon, wild zwijnkoteletten met cidersaus en een portobello gevuld met bloemkoolcrème.De recepten hebben allemaal één ding gemeen: de keuze en combinatie van ingrediënten vinden hun oorsprong in de liefde voor lekker eten. Met dit kookboek geniet je samen thuis van het beste van ieder jaargetijde.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken