Daniel Esswein en Hubertus Tzschirner - Het ultieme hapjesboek

Het ultieme hapjesboek

Een boek van Daniel Esswein en Hubertus Tzschirner

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het ultieme hapjesboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In Het ultieme hapjesboek wordt aan het begrip fingerfood een nieuwe dimensie gegeven door ze te serveren als lolly of in een hoorntje. Complete gerechten worden heel nauwkeurig bereid in een miniatuur uitvoering en opgediend als ware kunstwerkjes met verfijnde smaken.

Het boek staat vol perfecte hapjes voor elke gelegenheid. Er worden allerlei bijzonder geraffineerde, warme, koude, zoete en hartige gerechtjes gepresenteerd, voor het voorgerecht tot en met het nagerecht. Alle recepten zijn snel en gemakkelijk te maken door zowel hobbykoks als ervaren koks. Verder vindt u een verzameling basisrecepten en handige informatie over de benodigdheden en de verschillende mogelijkheden om deze kleine delicatessen te presenteren. Dit boek is de perfecte introductie tot de wereld van de spectaculaire hapjes.
- Een Duitse chef/cateraar maakte een boek met zijn visie op fingerfood: presentatie is daarbij een belangrijk aspect. Dat blijkt ook uit de prachtige fotografie. Kookboek met in het eerste gedeelte recepten voor lollies: vaak hartige gerechten, geserveerd op een spies of aan een vork en spectaculair gepresenteerd, dan recepten voor vullingen voor hoorntjes, prachtig gefotografeerd in een spits toelopend, zwevend glas. Daarna basisrecepten voor zoete en hartige hoorntjes met ruim tachtig variaties door diverse toevoegingen aan het basisdeeg. De recepten zijn voor professionele en voor zeer ervaren en goed geoutilleerde hobbykoks. Duidelijke receptuur met opgave van keukengerei en tips, de handelingen verdeeld in diverse onderdelen, elk met een eigen ingrediëntenopgave. Kleurcodes geven aan of het recept, vegetarisch, hartig, zoet, warm of koud is. Met opgave van de tijd waarbinnen het geserveerd dient te worden. Afgesloten met veel basisrecepten, een verklarende woordenlijst, lijst van sponsors/leveranciers en een alfabetisch register op lollierecepten en op hoorntjes. Voor koks met ambitie.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken