Wim van der Bijl, Chantal van Kollenburg, Lieke van Erp, Odette van Wageningen en Josselin Bijl - Smaak van de Vecht

Smaak van de Vecht

en omstreken

Een boek van Wim van der Bijl, Chantal van Kollenburg, Lieke van Erp, Odette van Wageningen en Josselin Bijl

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Smaak van de Vecht, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Een boek met meer dan 60 bijzondere, authentieke en verrassende adressen in de Vechtstreek. Van ambachtelijke producenten tot geliefde restaurants en leuke eetcafés. Stuk voor stuk (h)eerlijke adressen om te ontdekken en te ervaren. Inclusief de verhalen erachter. Die wil je niet missen.
- ‘Met hun passie voor eten en voor mensen gingen zij op zoek naar ‘verborgen pareltjes’ in de Vechtstreek.’

‘Omdat niet iedereen de smaak van de regio kan ervaren, gaat een deel van de opbrengst naar de voedselbanken in de regio.’ - ‘handzaam en aantrekkelijk overzicht’

‘Niet minder dan zestig adressen van verrassende restaurants, eetcafés, mooie werk- of picknickplekken en vele lokale producten hebben een plaats gekregen in Smaak van de Vecht.’

‘Ook landelijk bekende inwoners mogen hun zegje doen: Paul Fagel over Vreeland en Yvon Jaspers over haar Loenen aan de Vecht.’

‘Natuurlijk hebben de twee auteurs ook de klassiekers niet overslagen. Heel dichtbij elkaar liggen immers al jaren drie restaurants met een Michelinster. Chef-koks André Gerrits (‘t Amsterdammertje in Loenen), Wilco Berends (De Nederlanden) en Roland Veldhuijzen (Tante Koosje in Loenen) zien het boek echt wel zitten en hebben een speciaal Smaak van de Vecht-arrangement op de kaart gezet.’


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken