- Oma's kruimeltaarten

Oma's kruimeltaarten

Een boek van

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Oma’s kruimeltaarten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Wie heeft er nou geen heerlijke jeugdherinneringen aan een groot stuk taart met
roomboterkruimels? Of ze nu op een taart met vers fruit of slagroom, of op muffins en koekjes zitten, krokante, zoete kruimels maken van alle soorten gebak iets bijzonders. En het mooie is dat ze gemaakt van eenvoudig biscuitdeeg even onweerstaanbaar smaken als wanneer ze zijn verfijnd met chocolade, noten, vanille, citroen of maanzaad.
In dit boek vindt u alles wat uw ‘kruimelhart’ begeert, van klassieke Appel-kruimelplaatkoek en geurige Rodewijncake met glühweinkruimels tot Gemarmerde custardtaart en Ricotta-bosvruchtenvlaaitjes.
Het is een feest om aan de slag te gaan met dit boek, dankzij de prachtige vormgeving, gedetailleerde stapsgewijze aanwijzingen, tal van tips en prachtige kleurenfoto’s. Ontdek tussen deze unieke selectie van zo’n 100 recepten uw lievelingskruimeltaart!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken