Maud Zilnyk - Sandwich speciaal

Sandwich speciaal

de lekkerste belegde broodjes

Een boek van Maud Zilnyk

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Sandwich speciaal, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Hanteer de tips uit dit seizoenskookboek voor het maken van sandwiches en broodjes en ze worden gegarandeerd een culinair succes!

De receptuur - dat afkomstig is uit de keuken van een van Parijs’ meest gewaardeerde broodjeszaken: L’Épicerie Générale - gaat uit van werken met goe-de, biologische en lokale producten. Pure smaken, dát is waar het om draait.

Ciabatta met courgette en geitenkaas, baguette met spinazie of rauwe ham of landbrood met gedroogde worst en olijven; de meest sublieme en originele broodjes en sandwiches maak je voortaan eenvoudig zelf.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken