Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Food detectives, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Carpaccio, caesarsalade, tiramisu en boeuf stroganoff: iedereen heeft er van gehoord of het zelf wel eens gegeten. Maar hoe zijn deze klassiekers aan hun naam gekomen en hoe zijn ze ontstaan? Wie claimde het recept en hoe terecht was dat? In Food Dectectives ontrafelen Marian Mudder en Daniëlle Hermans de mysteries rondom de herkomst en benaming van wereldberoemde gerechten. Ze achterhalen de originele receptuur (die in de loop van de jaren nogal eens geweld is aangedaan) en laten zien hoe spannend eten kan zijn.
Food Dectectives gaat over mythes, vetes en intriges, over koks met grote ego’s, geheime ingrediënten en eeuwenoude familierecepten, maar bovenal over eten.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.