Laurent Rouvrais en Christophe Adam - Eclairs!

Eclairs!

Een boek van Laurent Rouvrais en Christophe Adam

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Eclairs!, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

40 recepten voor zoete en hartige eclairsKleurrijk, verrukkelijk en toch zo eenvoudig te maken:U wordt gegarandeerd een groot liefhebber van eclairs!Naast handige en duidelijk uitgelegde basisrecepten, zoals soezendeeg en banketbakkersroom, vindt u in dit boek 40 recepten voor zoete en hartige eclairs van de hand van de creatieve meester-patissier Christophe Adam. Klassiek (met chocolade, vanille, koffie, enz., uit het seizoen (met aardbeien, citroen, frambozen, enz., creatief (vergulde eclairs, hotdogs, enz.) - Christophe leert u de kneepjes van het vak en alles wat u nodig heeft om zelf thuis hemelse eclairs te maken.- 40 originele en waanzinnig lekkere recepten- Zoete en hartige eclairs, stuk voor stuk origineel en kleurrijk: hotdog, waterpret, eclair met zalm en wasabi, eclair met thee, enz.- Een geweldige klassieker bewerkt door dé specialist op dit gebiedChristophe Adam heeft zijn talent ontdekt en ontplooid bij grote zaken als Le Gavroche en Le Crillon. In 1996 ging hij als creatief directeur aan het werk bij Fauchon. Tegenwoordig ontwerpt hij gebak ‘op maat’, is hij consultant en houdt hij zich bezig met het runnen van Adam’s, zijn zaak voor tartines et café in Parijs. Zijn creaties zijn een lust voor het oog!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken