S. Dudemaine en P. Exbrayat - De taarten en salades van Sophie

De taarten en salades van Sophie

hartige en zoete recepten

Een boek van S. Dudemaine en P. Exbrayat

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De taarten en salades van Sophie, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Bij elke taart een passende salade! In dit boek vindt u meer dan 130 recepten voor volmaakte combinaties. Om een eenvoudige taart tot een complete maaltijd om te toveren en elke taart een feestelijk allure te geven.
Sophie Dudemaine combineert in De taarten en salades van Sophie met haar kenmerkende talent hartige en zoete taarten met salades, ijs of sauzen. Ze creëert klassieke, traditionele en minder traditionele recepten met verbijsterend resultaat, waarbij ze subtiele combinaties van smaak, textuur en kleur maakt. Al haar recepten zijn snel klaar en gemakkelijk te maken: van hartige combinaties als tartelettes met gekonfijte ratatouille en kruidensalade of taart met geitenkaas en salade met peren en ganzenlever, tot zoete creaties als amandeltaart en salade van meloen met limoen of tartelettes met crème brûlée en kersensalade… om maar enkele voorbeelden te geven.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken