Andoni Luis Aduriz - Mugaritz

Mugaritz

natuurlijke wetenschap van koken

Een boek van Andoni Luis Aduriz

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Mugaritz, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Chef-kok Andoni Luis Aduriz experimenteert uitbundig en met veel succes in Mugaritz, zijn revolutionaire restaurant in Baskenland, Noord-Spanje, de regio met de meeste Michelinsterren per vierkante meter (Mugaritz heeft er twee). Spanje is al lang aanvoerder van de culinaire avant-garde, en met zijngeraffineerde, intelligente kookstijl en geïnspireerde gerechten bevindt chef-kok Adoni Luis Aduriz zich in de absolute voorhoede van die beweging. Met dit boek deelt Aduriz de recepten van zeventig van zijn signatuurgerechten. Daarnaast legt hij het creatieve proces achter deze gerechten uit ter inspiratie voor chefs, eetliefhebbers en andere culinaire kunstliefhebbers.Een must-have voor de ware foodie.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken