Dun gesneden zeeduivel met een bavarois van tomaat en saffraan

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 52 in Literalicious .

Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Krabmousse met mango en dressing van grove mosterd

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Pressé van pot-au-feu en lawerwurscht met melfor-vinaigrette

Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Persillade van ham met mosterdsaus

Serveersuggestie Persillade van ham met mosterdsaus

Op de graat gegaarde rogvleugel bepoederd met augurkenmeel, pastatonnetjes gevuld met moes van ham, quinoa en creme van aardpeer, ingelegde witlof met spek

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio