Tamara Verheij

We hebben één boek van Tamara Verheij waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Tamara Verheij? Registreren is gratis!

Boeken van Tamara Verheij

Recepten van Tamara Verheij

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Koen de Groote en Tamara Verheij - Literalicious

Nagerecht uit Literalicious:

Crema Catalana

Ingrediënten:
aardbeien, bloem, boter, citroenzeste, ei, eidooier, kaneelstokje, rietsuiker, room, sinaasappelzeste, suiker en vanilletokje

Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Koen de Groote en Tamara Verheij - Literalicious

Nagerecht uit Literalicious:

Gebakken oortjes

Ingrediënten:
amandelen, bloem, blue de wolvega, boter, duindoornsiroop, eendenlever, eidooier, eiwit, gist, kaneel, krenten, slagroom, suiker, sukade en yoghurt

Soort:
zoet / wild en gevogelte
Een recept uit Koen de Groote en Tamara Verheij - Literalicious

Hoofdgerecht uit Literalicious:

Gevogelte in perkament papier

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bloem, citroenolie, eiwit, geschaafde amandelen, kwartelborst, peterselie, roquefort, salie en spitskool

Soort:
gevogelte
Een recept uit Koen de Groote en Tamara Verheij - Literalicious

Nagerecht uit Literalicious:

Ierse chocoladebom

Ingrediënten:
baileys, chocolade, gelatine, guinness, ierse whiskey, pecannoten, rozenblaadjes, slagroom, suiker, vanilleijs en witte chocolade

Soort:
vegetarisch / zoet
Een recept uit Koen de Groote en Tamara Verheij - Literalicious

Hoofdgerecht uit Literalicious:

Ree uit de westpolder

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, boter, courgette, drop, gort, honing, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, olijfolie, paprika, prei, reebout, rode wijn, rozemarijn, salmiak, spelt, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wild en wortel

Een recept uit Koen de Groote en Tamara Verheij - Literalicious

Voorgerecht uit Literalicious:

Calamar relleno con arroz mar y montaña

Ingrediënten:
bobmarijst, butifarra blanca, citroen, gamba's, groene paprika, kerstomaat, knoflook, peterselie, pijlstaartinktvis, risottorijst, rode paprika, rozemarijn, snijbonen, tijm en visbouillon

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van Tamara Verheij