Tamara Verheij

We hebben één boek van Tamara Verheij waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Tamara Verheij? Registreren is gratis!

Boeken van Tamara Verheij

Recepten van Tamara Verheij

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / voorgerecht uit Literalicious:

Calamar relleno con arroz mar y montaña

Ingrediënten:
bobmarijst, butifarra blanca, citroen, gamba's, groene paprika, kerstomaat, knoflook, peterselie, pijlstaartinktvis, risottorijst, rode paprika, rozemarijn, snijbonen, tijm en visbouillon

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / voorgerecht uit Literalicious:

Potage Agnes Sorel

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, droge sherry, kalfstong, kerrie, kippenbouillon, room en sjalot

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:

Ree uit de westpolder

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, boter, courgette, drop, gort, honing, jeneverbes, knoflook, kruidnagel, olijfolie, paprika, prei, reebout, rode wijn, rozemarijn, salmiak, spelt, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wild en wortel

Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / nagerecht uit Literalicious:

Tiramusi met wit koffieijs

Ingrediënten:
eidooier, eiwit, grand marnier, koffiebonen, lange vingers, mascarpone, melk, room en suiker

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:

Gevogelte in perkament papier

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bloem, citroenolie, eiwit, geschaafde amandelen, kwartelborst, peterselie, roquefort, salie en spitskool

Soort:
gevogelte
Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / voorgerecht uit Literalicious:

Gazpacho de sandía

Ingrediënten:
belegen sherryazijn, extra vierge-olijfolie, feta, kerstomaat, komkommer, rode paprika, tijm, watermeloen en zuurdesembrood

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / nagerecht uit Literalicious:

Zomerfruit met yoghurt en yuzu-ijs

Ingrediënten:
aardbeien, blauwe bessen, boerenyoghurt, bramen, frambozen, limoen, poedersuiker, rode bessen, witte basterdsuiker en yuzu

Soort:
zoet / vegetarisch
Alle recepten van Tamara Verheij