Tamara Verheij

We hebben één boek van Tamara Verheij waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Tamara Verheij? Registreren is gratis!

Boeken van Tamara Verheij

Recepten van Tamara Verheij

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Koen de Groote en Tamara Verheij - Literalicious

Diner / voorgerecht uit Literalicious:

Calamar relleno con arroz mar y montaña

Ingrediënten:
bobmarijst, butifarra blanca, citroen, gamba's, groene paprika, kerstomaat, knoflook, peterselie, pijlstaartinktvis, risottorijst, rode paprika, rozemarijn, snijbonen, tijm en visbouillon

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Koen de Groote en Tamara Verheij - Literalicious

Diner / voorgerecht uit Literalicious:

Potage Agnes Sorel

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, droge sherry, kalfstong, kerrie, kippenbouillon, room en sjalot

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Koen de Groote en Tamara Verheij - Literalicious

Diner / voorgerecht uit Literalicious:

Groninger lasagne

Ingrediënten:
azijn, beschuit, bouillon, champignons, eidooier, eiwit, koolzaadolie, laurier, melk, paddenstoelenbouillon, patentbloem, rode ui, rode wijn, roomboter, suiker en witte wijn

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Koen de Groote en Tamara Verheij - Literalicious

Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:

Carrilladas in Pedro Ximénez

Ingrediënten:
boter, extra vierge-olijfolie, ibérico-varkenswang, knoflook, knolselderij, mosterd, pimientos del piquillo, rode ui, rozemarijn, sherry, tijm en winterwortel

Soort:
vlees
Een recept uit Koen de Groote en Tamara Verheij - Literalicious

Diner / voorgerecht uit Literalicious:

Houtduif met cacaoravioli

Ingrediënten:
bloem, boter, cacaopoeder, ei, eidooier, gekonfijte duivenpoten, gevogeltebouillon, houtduifborstfilet, kastanje, knoflook, kristalsuiker, olijfolie en rucola

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Koen de Groote en Tamara Verheij - Literalicious

Diner / nagerecht uit Literalicious:

Crema Catalana

Ingrediënten:
aardbeien, bloem, boter, citroenzeste, ei, eidooier, kaneelstokje, rietsuiker, room, sinaasappelzeste, suiker en vanilletokje

Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit Koen de Groote en Tamara Verheij - Literalicious

Diner / nagerecht uit Literalicious:

Tiramusi met wit koffieijs

Ingrediënten:
eidooier, eiwit, grand marnier, koffiebonen, lange vingers, mascarpone, melk, room en suiker

Soort:
vegetarisch / zoet
Een recept uit Koen de Groote en Tamara Verheij - Literalicious

Diner / nagerecht uit Literalicious:

Gebakken oortjes

Ingrediënten:
amandelen, bloem, blue de wolvega, boter, duindoornsiroop, eendenlever, eidooier, eiwit, gist, kaneel, krenten, slagroom, suiker, sukade en yoghurt

Soort:
zoet / wild en gevogelte
Een recept uit Koen de Groote en Tamara Verheij - Literalicious

Diner / nagerecht uit Literalicious:

Zomerfruit met yoghurt en yuzu-ijs

Ingrediënten:
aardbeien, blauwe bessen, boerenyoghurt, bramen, frambozen, limoen, poedersuiker, rode bessen, witte basterdsuiker en yuzu

Soort:
vegetarisch / zoet
Alle recepten van Tamara Verheij