Pietro Vertamy, Luisa Montalto, Alba Allotta, Marco Agiro en Alessandro Rabboni - Het grote chocoladeboek

Het grote chocoladeboek

met meer dan 500 Italiaanse recepten met chocolade

Een boek van Pietro Vertamy, Luisa Montalto, Alba Allotta, Marco Agiro en Alessandro Rabboni

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Het grote chocoladeboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Chocolade is wereldwijd het favoriete ingrediënt: chocoladetaart, chocoladekoekjes, chocolade op pannenkoeken, chocolade met pepertjes…alles is mogelijk. Daarom brengen we na Het grote Nutella-kookboek, Het grote pastakookboek en
Het grote Italiaanse kookboek nu ook een chocoladekookboek uit in dezelfde luxe uitvoering met foamomslag. De recepten in dit boek zijn verdeeld in zes verschillende categorieën: desserts, taarten, koekjes, cake en gebak, chocolaatjes en bonbons, fruit met chocolade, dranken, sauzen en glazuren.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken