ZTRDG - ZTRDG keukentafelboek N°1

ZTRDG keukentafelboek N°1

recepten, verhalen, helden, adressen

Een boek van ZTRDG

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals ZTRDG keukentafelboek N°1, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

blz. 8: vega De lente barst nu echt los en is groen, groener, groenst. ZTRDG plukt de dag en kookt green fast food.

blz. 24: ijs Laat maar komen die hittegolf. ZTRDG weet hoe je het lekkerst af kunt koelen. blz. 40 varken: Voor biologisch varkensvlees halen we onze neus niet op. Wie kookt er mee van kop tot staart?

blz. 56: buiten Het lekkerste dat de zomer je te bieden heeft, serveer je straks op een kleedje in het park, een picknickbank aan het water of in je eigen achtertuin. Fijne ZTRDG!

blz. 72: kip & ei Zorg dat ze allebei van goede komaf zijn, dan smaken ze zeker naar meer.

blz. 88: herfst Guur weer? Verschans je in de keuken en geniet langzaam van heerlijke herfstgerechten.

blz. 104: blokhut Tintelvingers of wintertenen? Laat je hart verwarmen door winterse kost.

blz. 120: tomaat Mooi rood is niet lelijk. Maar met gele, groene, roze en oranje soorten weten we ook wel raad.

blz. 136: zoet ZTRDG eet van twee walletjes met vers fruit en zuivel. Het wordt een zoete zomer!

blz. 152: vis Zoet of zilt: ZTRDG weet waar je écht verse vis haalt. En wat je daar vervolgens mee moet doen.

blz. 168: choco Hartverwarmend en je wordt er ook nog blij van: ZTRDG bakt ze bruin met chocolade en noten.

blz. 184: bbq Klaar voor het betere buitenkoken? ZTRDG gaat aan de slag met gloeiende kooltjes.

blz. 200: pasta Op één avond naar Rome en weer terug? Dat gaat prima met een ZTRDG’s bordje pasta.

blz. 216: wie, wat,waar ZTRDG weet waar je bij jou in de buurt de lekkerste dingen haalt. En door wie ze gemaakt worden.

blz. 294: colofon blz. 298: index - Voor kookfanaten, fijnproevers, bio-liefhebbers en kritische consumenten met een knalgroen hart. Van ZTRDG voor jou: ZTRDG keukentafelboek N°1. Een heerlijk boek om in te kijken, te lezen en om mee te koken. - Elke maand verschijnt er een nieuwe editie van ZTRDG, waarin we koken met het mooiste en het lekkerste wat het seizoen te bieden heeft. Met lokaal geproduceerde en (liefst) biologische ingrediënten. Voor nog meer - actuele - inspiratie kijkje natuurlijk op ZTRDG.nl. Welkom bij ZTRDG - wat de boer wél kent. - ZTRDG keukentafelboek N°1 is een heerlijk boek om in te kijken, te lezen en om mee te koken. Je vindt er verhalen in over de bevlogen Helden van ZTRDG – boeren, tuinders, kaasmakers, imkers, vissers, worstjongens en andere producenten van eerlijk eten. Je leest achtergrondinformatie over ingrediënten, en bekende en minder bekende Nederlanders vertellen over hun ‘ZTRDG-gevoel’. Fijne uitsmijter: een overzicht van de leukste adressen in de buurt om bewust je boodschappen te doen (bij de Vrienden van ZTRDG). - We laten hier altijd wel de leukste spullen zien voor in de keuken, maar er moet met die spullen natuurlijk ook iets gebeuren. Koken bijvoorbeeld!

Als je een keukenprins(es) bent, heb ik een leuk tip voor je. Kijk eens op de site ZTRDG.nl. ZTRDG is een site met recepten om je te laten koken met datgene wat het seizoen te bieden heeft en met lokaal geproduceerde en (liefst) biologische ingrediënten.

Koken met de seizoenen En nu is er het ZTRDG keukentafelboek N°1. Het mooiste van twee jaar ZTRDG is gebundeld tot een inspirerend kookboek. Hierin vind je niet alleen de lekkerste seizoensrecepten van ZTRDG.nl, maar ook verhalen over mensen die met hart en ziel bezig zijn met goed, vers en mooi eten.

Zaterdaggevoel Je vindt in dit kookboek verhalen in over de bevlogen helden van ZTRDG – boeren, tuinders, kaasmakers, imkers, vissers, worstjongens en andere producenten van eerlijk eten. Je leest achtergrondinformatie over ingrediënten, en bekende en minder bekende Nederlanders vertellen over hun ‘ZTRDG gevoel’. Fijne uitsmijter: een overzicht van de leukste adressen in de buurt om je boodschappen te doen of om lekker te eten.

Kerstcadeau Met meer dan 300 pagina’s past ZTRDG keukentafelboek N°1 misschien niet in een schoen, maar wat ons betreft is dit hét decembercadeau voor kookfanaten, fijnproevers, bio-liefhebbers en kritische consumenten met een knalgroen hart.

ZTRDG keukentafelboek N°1 kost € 25,- (excl. € 4,95 verzendkosten) en verschijnt eind november.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken