Robert Declerck en Antoine Légat - The Food Sessions

The Food Sessions

het Boek

Een boek van Robert Declerck en Antoine Légat

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals The Food Sessions, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Een (kook)boek + cd, uitgegeven door De Centrale, i.s.m. Zephyrus vzw & Beefcake Publishing

Van september 2010 tot februari 2011 vonden in De Centrale op geregelde tijdstippen The Food Sessions plaats. Op het menu van het Wereldrestaurant stond toen telkens de lievelingsmaaltijd van de artiest(en) die optrad(en) in het Leescafé. Deze recepten zijn nu gebundeld in een kookboek, met prachtige foto’s en bijhorende cd. Een kleinood waarvan je dus drie keer kan genieten.

Met een onuitgegeven Bulgaars trio gingen op 1 juni 2010 – sneller dan voorzien - The Food Sessions van start in De Centrale in Gent. Of liever: dit was de voorbode van een reeks van twaalf concerten die vanaf september 2010 tot februari 2011 op geregelde tijdstippen plaats zouden hebben. De optredens werden gegeven op het Kamel Lebbad-podium en professioneel opgenomen.

Eén van die songs van de soloartiest of van de groep musici met telkens een andere culturele achtergrond kwam na zorgvuldige selectie door alle betrokken partijen op de verzamel-cd, die bij dit kookboek hoort.

De muziek hoort bij de lievelingsmaaltijd van de artiest(en), die u in het kookboek terugvindt. De opgediste schotel was immers op de middag van het concert ook verkrijgbaar in het Wereldrestaurant van De Centrale. De naam The Food Sessions is daarmee verklaard.

En dankzij de mooie foto’s is het niet enkel genieten van lekker eten en mooie muziek, maar kunnen we ook nog volop onze ogen de kost geven: drie in één dus!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken