P. Kerkhoven - De kliekjes studentenpocket

De kliekjes studentenpocket

Een boek van P. Kerkhoven

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De kliekjes studentenpocket, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Studenten komen altijd geld tekort, zeker aan het eind van de maand. Dan schiet lekker en gezond eten er vaak bij in. Dat hoeft helemaal niet. Als je eens begint met minder voedsel weg te gooien. Wees creatief en transformeer je restjes en kliekjes tot de heerlijkste gerechten. Je bespaart daarmee niet alleen maandelijks tientallen euro’s, je verrast ook jezelf én je huisgenoten.
Geen idee wat je moet met je oude brood, dat restje pastasaus, die halve prei, eieren die over de datum gaan? Zoek het op in deze handige pocket, bomvol makkelijke kliekjesrecepten en slimme koop- en bewaartips van experts en medestudenten.

Puck Kerkhoven (1957) is culinair journalist. Haar smakelijke columns en verhalen verschijnen wekelijks in de Wegener Dagbladen, in kookvakbladen en op haar eigen blog www.puckkerkhoven.nl. Als specialist op het gebied van creatief budgetkoken schreef ze o.a. Het grote kliekjesboek en won daarmee in 2008 de Gouden Garde; publieksprijs voor Het Beste Kookboek.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken