Cherie Calbom, Maureen Keane, C. Calbom en M. Keane - Sap gezond

Sap gezond

de genezende werking van groente en fruit / met complete sapkuren voor de meest voorkomende kwalen en ziekten

Een boek van Cherie Calbom, Maureen Keane, C. Calbom en M. Keane

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Sap gezond, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Vers fruit en verse groente geven het lichaam meer energie, versterken het immuumsysteem en maximaliseren de helende kracht van het lichaam. Wist u dat de beste manier om groente en fruit binnen te krijgen de sapvorm is? Waarom sap? - Sap van vers fruit en verse groente vormt de rijkste en meest geconcentreerde bron aan vitaminen, mineralen en enzymen.
- Het eten van bijvoorbeeld een pond wortelen is een hele opgave, terwijl het drinken van een glas wortelsap een plezierige, efficiënte manier is om dezelfde voedingsstoffen binnen te krijgen.
- De sapvorm stelt het lichaam in staat om de voedingsstoffen sneller en doeltreffender op te nemen. Sap gezond bevat: - een algemeen deel, waarin de principes van Sap gezond uiteengezet worden;
- een A tot Z-gids waarin complete sapkuren voor zeventig van de meest voorkomende kwalen en ziekten gegeven worden. Zo zijn er sapkuren voor onder andere de bestrijding van cellulitis en eczeem. Ook voor acne, depressiviteit en pijnlijke rugspieren zijn sapkuren ontwikkeld;
- een deel over sapdiëten. Er zijn verschillende sapdiëten: voor dagelijks gebruik, om bijvoorbeeld uw immuunsysteem te versterken, de ingewanden te ontslakken en om af te vallen. Sap gezond is een veilige, effectieve en natuurlijke methode om:
- gezonder te worden;
- sneller te genezen van kwaaltjes en ziekten;
- het verouderingsproces te vertragen;
- meer energie te krijgen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken