Mariella Beukers en Mariëlla Beukers - De WijnWebWinkelGids

De WijnWebWinkelGids

de lekkerste wijnen van de beste online wijnwinkels

Een boek van Mariella Beukers en Mariëlla Beukers

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De WijnWebWinkelGids, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Mariëlla Beukers
De WijnWebWinkelgids

Ben je het zat om met de Supermarktwijngids of de Wijnalmanak in de hand supermarkten en slijters af te lopen of er zelfs voor om te fietsen? Wil je nooit meer zeulen met boodschappentassen vol wijn? En ben je nieuwsgierig naar wat er buiten de supermarkten nog meer aan wijn te krijgen is? Dan is De WijnWebWinkelgids iets voor jou. Wijnwebschrijver Mariëlla Beukers selecteerde vijftig heerlijke, bekende en wat minder bekende wijnwebwinkels die aan huis bezorgen. Per winkel proefde Mariëlla Beukers een aantal van de lekkerste flessen, keurde ze en voorzag ze van commentaar. Niet alleen komen de wijnen aan bod, ook over de inrichting van de webwinkels en het gemak waarmee je kunt bestellen lees je meer. Uiteraard ontbreken de toptienlijstjes van onder meer de beste rode, witte, rosé, bubbel- en biowijnen niet in dit smakelijke en uiterst toegankelijke boek waar je tussen de regels door ook nog eens veel te weten komt over wijn. Want er is nog ontzettend veel te ontdekken in de wijnwereld op internet!

Mariëlla Beukers (1963) schrijft sinds 2003 Wijnkronieken, een weblog over wijn. Daarnaast schreef ze onder meer voor Taste!, Perswijn en By the Grape magazine. Voor www.bythegrape.com schrijft ze columns en de nieuwsrubriek.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken