Charles Maclean, Skye Gyngell, Jason Lowe en efef.com - Mijn keukengeheimen

Mijn keukengeheimen

Een boek van Charles Maclean, Skye Gyngell, Jason Lowe en efef.com

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Mijn keukengeheimen, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Skye’s talent om ingrediënten zodanig te combineren dat hun smaak en versheid optimaal tot hun recht komen, is ongeëvenaard. Na het succes van haar restaurant Petersham Nurseries en haar twee vorige kookboeken, richt zij zich in dit boek op thuis koken.
In Mijn keukengeheimen laat Skye zien hoe zij thuis kookt voor haar vrienden en familie. Dat heeft een nieuwe verzameling van ruim 100 originele recepten opgeleverd. Uitgangspunt zijn de gelegenheden: een zondagse lunch, buiten eten, eenvoudige doordeweekse etentjes of feestelijke diners.
De manier waarop Skye thuis kookt Skye’s kookkunst wordt beïnvloed door de seizoenen, maar het is ook de aard van de gelegenheid die haar creativiteit inspireert. De recepten zijn no-nonsense en gaan uit van eenvoudig te krijgen ingrediënten waarbij Skye de geheimen van haar succes onthult, gebaseerd op haar jarenlange ervaring in de keuken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken